Aanbod

Individuele aquarevalidatie

De perfecte aanvulling of boost van je revalidatie vind je hier. We maken gebruik van het water om de druk op je gewrichten te verlagen en tegelijk je spierkracht en conditie te laten toenemen. De warme temperatuur van het water zorgt ervoor dat je ook minder pijn ervaart.

Aquarevalidatie is geschikt voor diverse patiëntengroepen:

  • rugklachten
  • postoperatief na schouder-, heup-, knie- en voetingrepen
  • reumatische klachten
  • neurologische aandoeningen: post CVA, MS
  • pijnsyndromen: fybromyalgie en CVS

FloatFit® Rugschool

Deze lessenreeks bouwt verder of dient als aanvulling voor patiënten die reeds rugschool volgden. Je wordt verder gestimuleerd  om oefeningen te doen en blijvend de juiste spiergroepen te trainen. Dit gebeurt op een unieke en aangename manier met gebruik van Aquabase matten op het water. De groepen bestaan uit 4 personen onder leiding van een kinesitherapeut.

FloatFit® HIIT

Deze groepslessen zijn een unieke manier om te sporten aan een hoge intensiteit (HIIT=High Intensity Interval Training) op een amusante manier. De drijvende aquabase matten zorgen voor een uitdaging van je evenwicht en training van je 'core'. 

De lessen gebeuren onder leiding van een kinesitherapeut dus op een gezonde en veilige manier. We organiseren vaste lesuren maar contacteer ons gerust voor een datum voor uw privé groep.